Vejret på Kos i juli

Vejret i Kos i juli kan byde på både varme og meget varme dage, med temperaturer på omkring 27 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Kos i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Kos i juli. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Kos i juli måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Kos (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Kos i Grkenland svinge mellem at være varme til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Kos ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 28 - 31 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Kos i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Kos er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
14 - 15
Nedbør i mm.
2
Dage med nedbør
3 - 4

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Kos er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Kos byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i juli

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juli måned falde 1 - 3mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 2-4 dage.Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i juli