Vejret i Kuala Lumpur i januar

Vejret i Kuala Lumpur i årets første måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Kuala Lumpur i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Kuala Lumpur i januar. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af januar i Kuala Lumpur.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Kuala Lumpur i januar

Årets første måned vil i Kuala Lumpur byde på varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Kuala Lumpur i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 28 - 30 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 26 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 32 grader.

At temperaturerne i januar måned i Kuala Lumpur kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Kuala Lumpur er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Kuala Lumpur i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Kuala Lumpur.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
192 - 193
Nedbør i mm.
171
Dage med nedbør
16 - 17

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Kuala Lumpur, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Kuala Lumpur, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i januar måned?

januar måned i Kuala Lumpur hører sammen ed vind- og vandtæt tøj - hvis man altså har tænkt sig at være uden for. I løbet af måneden vil 16 dage indeholde regn - både større og små mængder - og alt i alt vil der falde omkring 171 mm. nedbør. Sammenligner man med en af de mest regnfulde danske måneder, falder der omkring 65 millimeter vand.