Vejret i Los Angeles i december

Vejret i Los Angeles i årets sidste måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 15 og 17 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Los Angeles er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Los Angeles i december. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af december i Los Angeles.
Skrevet af: Niels Sørensen

December-temperaturer i Los Angeles

I december måned i Los Angeles kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kolde. Det betyder december-temperaturer i Los Angeles, som i de fleste tilfælde ligger omkring 15 - 17 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 13 grader og maximumstemperaturer på 19 - 21 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i december måned i Los Angeles kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Los Angeles er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Los Angeles i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Los Angeles se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
237 - 238
Nedbør i mm.
61
Dage med nedbør
6 - 7

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Los Angeles eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Los Angeles.

Regner det så i december måned?

Ustadigt vejr må i december i Los Angeles forventes. I løbet af årets sidste måned falder der omkring 60 - 62 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i december