Vejret i Los Angeles i marts

Her kan du læse lidt om vejret i Los Angeles i marts, som typisk vil byde på temperaturer mellem 15 og 17 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Los Angeles - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i marts måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over marts-vejret i Los Angeles, som - når temperaturen er lavest i marts - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af marts i Los Angeles.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Los Angeles i marts

Dagstemperaturerne i Los Angeles i marts måned svinger mellem at være kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 15 - 17 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 13 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 18 grader.

At temperaturerne i marts måned i Los Angeles kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Los Angeles er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Los Angeles i marts

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Los Angeles i årets tredje måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
278 - 279
Nedbør i mm.
45
Dage med nedbør
5 - 6

Hvis du skal rejse i Los Angeles i andre af årets måneder end blot marts, så sørg for også at læse om vejret i Los Angeles på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Los Angeles.

Regner det så i marts måned?

Regn i marts måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 44 - 46mm. fordelt over 4-6 dage med regn eller byger.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i marts