Vejret i Madrid i januar

Oversigt over vejret i Madrid i januar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 8 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Madrid - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i januar måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Madrid i januar

Årets første måned vil i Madrid byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Madrid i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 7 - 9 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 5 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 10 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Madrid i januar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Madrid i årets første måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
2 - 3
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
9 - 10

Hvis du skal rejse i Madrid i andre af årets måneder end blot januar, så sørg for også at læse om vejret i Madrid på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Madrid.

Regn og nedbør i januar

I løbet af januar vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 39 - 41mm. - fordelt på 8-10 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i januar