Vejret i Malmø i juli

Vejret i Malmø i årets 7. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Malmø - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Malmø i juli. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Malmø.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malmø (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Malmø i Sverige svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 19 - 21 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Malmø ligger på omkring 17 til 19 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 21 - 24 grader.

At temperaturerne i juli måned i Malmø kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Malmø er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Malmø i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Malmø i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
253 - 254
Nedbør i mm.
65
Dage med nedbør
14 - 15

Hvis du skal rejse i Malmø i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Malmø på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Malmø.

Regner det så i juli måned?

Ustadigt vejr må i juli i Malmø forventes. I løbet af årets 7. måned falder der omkring 64 - 66 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Sverige

Læs også om vejret i andre byer i Sverige i juli