Vejret i Moskva i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Moskva i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 17 og 19 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Moskva i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Moskva, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Moskva i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Moskva

I juni måned i Moskva kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kolde. Det betyder juni-temperaturer i Moskva, som i de fleste tilfælde ligger omkring 17 - 19 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 15 grader og maximumstemperaturer på 22 - 24 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Moskva kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Moskva er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Moskva i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Moskva.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
269 - 270
Nedbør i mm.
67
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Moskva, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Moskva, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i juni?

I løbet af juni vil der i juni falde 66 - 68 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.