Vejret på Cypern i juni

Vejret i Cypern i årets 6. måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 25 og 27 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Cypern i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Cypern i juni. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Cypern.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Cypern (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Cypern i Tyrkiet svinge mellem at være ganske lune til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 25 - 27 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Cypern ligger på omkring 23 til 25 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 30 - 33 grader.

At temperaturerne i juni måned i Cypern kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Cypern er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Typisk vejr i Cypern i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Cypern.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
366 - 367
Nedbør i mm.
3
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Cypern, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Cypern, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i juni måned?

junimåned i Cypern vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 3 mm. fordelt over 1 dage.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juni