Vejret i Antalya i juni

Vejret i Antalya i årets 6. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 29 og 31 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Antalya - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Antalya i juni. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Antalya.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Antalya (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Antalya i Tyrkiet svinge mellem at være varme til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 29 - 31 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Antalya ligger på omkring 27 til 29 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 29 - 32 grader.

At temperaturerne i juni måned i Antalya kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Antalya er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Typiske vejrforhold i Antalya i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Antalya i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Antalya tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
366 - 367
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Antalya. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Antalya i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Antalya:

Regner det så i juni måned?

junimåned i Antalya vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 3 dage.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juni