Vejret i Porto i juni

Juni måned i Porto vil normalt ramme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Du er måske interesseret i vejret i Porto i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Porto i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Porto (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Porto i Portugal svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 19 - 21 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Porto ligger på omkring 17 til 19 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 21 - 24 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Porto i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Porto.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Porto, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Porto, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i juni

I løbet af juni vil der i Porto falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 39 - 41mm. nedbør. Dette sker i løbet af 7-9 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Portugal

Læs også om vejret i andre byer i Portugal i juni