Vejret i Reykjavik i juni

Juni måned i Reykjavik vil normalt ramme temperaturer på omkring 10 og 12 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kølige, så kan du også opleve kolde dage. Du er måske interesseret i vejret i Reykjavik i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Reykjavik i juni

Årets 6. måned vil i Reykjavik byde på kolde til kølige temperaturer. I Reykjavik i juni måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 10 - 12 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 8 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 11 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Reykjavik i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Reykjavik.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
20
Dage med nedbør
21 - 22

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Reykjavik, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Reykjavik, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i juni

I løbet af juni vil der i Reykjavik falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 19 - 21mm. nedbør. Dette sker i løbet af 20-22 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.