Vejret i Side i januar

Oversigt over vejret i Side i januar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 13 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Side i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Side i januar. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Side (januar måned)

I januar måned kan temperaturerne i Side i Tyrkiet svinge mellem at være kolde til kølige - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 12 - 14 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i januar måned i Side ligger på omkring 10 til 12 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 14 - 17 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Side i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i Side er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
238
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i Side er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Side byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i januar

Som du sikkert allerede har bemærket i skemaet længere oppe, så er januar måned i Side en våd oplevelse. Sagt med andre ord, så vil omkring 12 af månedens dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør - og ofte ganske betragtelige mængder, ca. 237 - 239 mm. Husk at pakke vind og vandtæt tøj.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i januar