Vejret i Bodrum i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Bodrum i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 13 og 15 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Bodrum - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i januar måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Bodrum, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Bodrum i årets første måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Bodrum i januar

Årets første måned vil i Bodrum byde på kolde til kølige temperaturer. I Bodrum i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 13 - 15 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 11 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 15 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Bodrum i januar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Bodrum i årets første måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
2 - 3
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
9 - 10

Hvis du skal rejse i Bodrum i andre af årets måneder end blot januar, så sørg for også at læse om vejret i Bodrum på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Bodrum.

Vil det regne i januar?

I løbet af januar vil der i januar falde 89 - 91 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i januar