Vejret i Singapore i februar

Her kan du læse lidt om vejret i Singapore i februar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 28 og 30 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Singapore - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i februar måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over februar-vejret i Singapore, som - når temperaturen er lavest i februar - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets anden måned i Singapore.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Singapore i februar

Dagstemperaturerne i Singapore i februar måned svinger mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 28 - 30 grader i februar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 26 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 31 grader.

At temperaturerne i februar måned i Singapore kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Singapore er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Singapore i februar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Singapore i årets anden måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
182 - 183
Nedbør i mm.
164
Dage med nedbør
11 - 12

Hvis du skal rejse i Singapore i andre af årets måneder end blot februar, så sørg for også at læse om vejret i Singapore på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Singapore.

Nedbør i februar

februar måned i Singapore hører absolut ikke til en tør periode. Der vil derimod være masser af nedbør som fordelt over 10 og 12 dage giver mellem 163 og 165 mm nedbør. Til sammenligning kan det nævnes, at der i Danmarks vådeste måned falder omkring 65 millimeter vand.Andre byer i

Læs også om vejret i andre byer i i februar