Vejret i Tokyo i februar

Oversigt over vejret i Tokyo i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 8 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Tokyo - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i februar måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Tokyo i februar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Tokyo i februar

Dagstemperaturerne i Tokyo i februar måned svinger mellem at være meget kolde til kolde. Typisk vil der være omkring 7 - 9 grader i februar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 5 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 9 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Tokyo i februar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Tokyo i årets anden måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
58
Dage med nedbør
11 - 12

Hvis du skal rejse i Tokyo i andre af årets måneder end blot februar, så sørg for også at læse om vejret i Tokyo på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Tokyo.

Nedbør og regnfulde dage i februar

I løbet af februar vil der i årets anden måned i Tokyo falde omkring 57 - 59 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.