Vejret i Toronto i februar

Her kan du læse lidt om vejret i Toronto i februar, som typisk vil byde på temperaturer mellem -3 og -1 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Toronto i februar, da du overvejer at bestille en ferie i årets anden måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over februar-vejret i Toronto, som - når temperaturen er lavest i februar - byder på ekstremt kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende . Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Toronto i årets anden måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar: Temperaturer i Toronto

Toronto, Canada i februar er en periode, hvor ekstremt kolde til temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Toronto byde på -3 - -1 grader. Når det er koldest i februar i Toronto vil der være omkring -5 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 0 - 1 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i februar måned i Toronto kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Toronto er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typisk vejr i Toronto i februar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan februar-vejret tager sig ud i Toronto.
Temperaturer
-3° - -1°
Solskinstimer
105 - 106
Nedbør i mm.
58
Dage med nedbør
13 - 14

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Toronto, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Toronto, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i februar?

I løbet af februar vil der i februar falde 57 - 59 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Canada

Læs også om vejret i andre byer i Canada i februar