Vejret i Washington i april

Her kan du læse lidt om vejret i Washington i april, som typisk vil byde på temperaturer mellem 15 og 17 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Washington - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i april måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over april-vejret i Washington, som - når temperaturen er lavest i april - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Washington.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Washington i april

Årets fjerde måned vil i Washington byde på kolde til ganske lune temperaturer. I Washington i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 15 - 17 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 13 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 19 grader.

At temperaturerne i april måned i Washington kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Washington er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Washington i april

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Washington i årets fjerde måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
218 - 219
Nedbør i mm.
85
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Washington i andre af årets måneder end blot april, så sørg for også at læse om vejret i Washington på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Washington.

Regner det så i april måned?

I løbet af april vil der i april falde 84 - 86 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i april