Vejret i Miami i april

Vejret i Miami i årets fjerde måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Miami - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Miami i april. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Miami i årets fjerde måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Miami i april

Årets fjerde måned vil i Miami byde på varme til meget varme temperaturer. I Miami i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 28 - 30 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 26 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 29 grader.

At temperaturerne i april måned i Miami kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Miami er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Miami i april

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Miami i april. Tallene er opgjort over hele april måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Miami tager sig ud i årets fjerde måned.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
283 - 284
Nedbør i mm.
99
Dage med nedbør
8 - 9

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Miami. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Miami i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over april. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Miami:

Vil det regne i april?

Ustadigt vejr må i april i Miami forventes. I løbet af årets fjerde måned falder der omkring 98 - 100 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i april