Book hotel

Når du skal booke hotel, og du gerne vil have mest muligt for pengene, kommer du ikke uden om at gøre dit forarbejde online. Det behøver ikke tage ret lang tid, og som du sikkert ved, så findes der stribevis af hotel-sites, hvor du kan fremsøge og finde dit hotel. Du kender sikkert allerede sites som Hotels.com, Trivago og Booking.com.

På denne side vil jeg på sigt gennemgå de forskellige hotel-sites, hvor man kan finde og booke hoteller – herunder også at beskrive, hvordan man bruger de forskellige websites effektivt.

Er man dygtig til at gøre sit forarbejde, og som følge deraf bestille et hotel online, er der både penge at spare, ligesom der er god sandsynlighed for, at du også får et ophold der passer bedre til dig og den rejse, du er på.

Jeg benytter mig altid af hotels.com, når jeg skal booke hotel – og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med sitet eller hotellet, når jeg er fremme. Derimod har jeg altid haft nemt ved at finde et hotel, som imødekommer mine behov, herunder ikke at være alt for dyrt.

2 kommentarer

Booke hotel i London

Ca. 5 år siden

Har du også et forslag til, hvilket hotel man skal booke i London til en tur her til efteråret?

Svar

Niels Peter Sørensen

Ca. 5 år siden

Det afhænger vel af hvilke krav man har, og hvilket budget man går efter. :) Jeg har selv tidligere booket hotel på The Mad Hatter Hotel i London. Det var super fint og i gåafstand til London Eye. Kostede omkring 900 kroner per overnatning inkl. morgenmad. Men prøv at stille spørgsmålet i forumet - der er sikkert mange, der har en mening om, hvilket hotel man skal booke sig ind på i London.

Svar

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.