Sommerens hotteste rejsemål

Endelig sommer og endelig ferie. Rejseindustrien har lidt et tab, men er lige nu ved at rejse sig fra  asken. At holde ferie i eget land er blevet mere populært end nogensinde før, men udlandet trækker  stadig.

(Sponsoreret indlæg)

Herunder kan du læse om de hotteste destinationer til din sommerferie. Gider du slet ingen ting, kan du nyde sommeren i din egn have og bruge tiden på at læse tykke  bøger, gense gode film eller gå på jagt efter gode casino kampagner.  

Bliv hjemme og nyd Danmark 

Danmark har så meget at byde på. Her får du et par bud på de mest oplagte steder at besøge. Men  ud over dem, findes der tusindvis af andre skønne steder, som du kan besøge og nyde i din  sommerferie.  

  • Bornholm er en ø som rigtig mange kun har besøgt en enkelt gang, den gang de gik i skole.  Nogen har aldrig besøgt øen. Øen viser sig fra en anden side, når du besøger den som  voksen. Som barn var det helt sikkert forbundet med en hel masse seværdigheder, som du  ikke satte pris på at opleve, fordi de var forbundet med skole og pligt. 
  • Skagen kan være en dyr fornøjelse, hvis du vælger at overnatte i selve byen. Som  dagsudflugt behøver det ikke at være bekosteligt. En tur ud på spidsen og stå med et ben i  hvert sit hav, er en uforglemmelig oplevelse. Oplevelsen giver dig et fingerpeg om hvor  vidunderligt landet er og hvor lille du selv er, i forhold til al den skønhed. 
  • Kerteminde er ferieidyl i særklasse. Også denne by kan være lidt dyr at bo i, men kan  sagtens besøges på en dags tur. De to strande som ligger på hver deres side af byen er helt  forskellig. Nordstranden er hvid, stor og bred. I enden, tættes på lystbådehavnen er der så  lavvandet at det er trygt for selv de mindste børn. Sydstranden er mere vild, bakket og  stenet. Til gengæld er der ikke særlig mange badegæster. 
  • København kan nok ikke overstås på en dag. Selv om det er vores hovedstad og en temmelig  stor by, så kan det godt lade sig gøre at finde overnatning som er til at betale sig fra. Byen er  fuld af fristelser og forlystelser.

Besøg vores naboer 

Er du færdig med at ture i Danmark, men gider du ikke rejse langt, kan du vælge en af vores naboer.

  • Sverige ligger tæt på for de fleste. Sverige er ikke et specielt dyrt land at besøge. Niveauet er  næsten som i Danmark. Til gengæld ligner det ikke Danmark. Skønne, uendelige skove og  blanke søer, er bare lidt af alt det du kan opleve i vores naboland. 
  • Norge er troldene og fjeldenes land. Det barske, det rå og det mystiske lever i Norges fjelde  og skove. En sejltur ind i en skærgård, med de himmelrækkende klipper og bittesmå bygder  er en helt særegen og uforglemmelig oplevelse. 

Kreta oser af fordums tider 

Vil du absolut mod syd, er Kreta et af denne sommers absolut hotteste destinationer. Her er alt.  Fordums tider lever side om side med de moderne hoteller og de dertil hørende bekvemligheder.  Vejret er skønt og havvandet er varmt. Drinksene er til at betale og maden er velsmagende. Har du  en gang besøgt Kreta, er der stor sandsynlighed for at du gør det igen. 

Portugal har flere lækre steder i syden 

Portugal er ikke Spanien. Selv om Portugal har mange turister, har landet formået at forblive  autentisk. Badebyer langs den sydlige kyst, ligger som perler på en snor. Hver har de deres særpræg 

og kendetegn. Alle har de stadig en følelse og en atmosfære af en uforstyrret fortid, helt uden  tilrejsende turister. Vejret er pragtfuldt. Havvandet er umuligt at modstå. De lyse kolde øl, smager  langt bedre end nogen øl du kan købe i norden.  

 

Portugal er heller ikke et land du nemt slipper igen. Landet er meget mere end sin sydlige grænse  ud mod havet og alle de fristende strande. Højt i nord er der en enestående natur, som ikke mange  har besøgt. Selve Lissabon er en storby i helt sin egen liga. Gammel tid, nutid og gisninger om  fremtid, lever og ånder, side om side i den fascinerende hovedstad.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.