Vejret på Mallorca i december

December måned i Mallorca vil normalt ramme temperaturer på omkring 12 og 14 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kølige, så kan du også opleve kolde dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Mallorca er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Mallorca i årets sidste måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Mallorca (december måned)

I december måned kan temperaturerne i Mallorca i Spanien svinge mellem at være kolde til kølige - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 12 - 14 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i Mallorca ligger på omkring 10 til 12 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 14 - 17 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Mallorca i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Mallorca se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
8 - 9

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Mallorca eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Mallorca.

Vil det regne i december?

I løbet af december vil der i Mallorca falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 39 - 41mm. nedbør. Dette sker i løbet af 7-9 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i december