Vejret i Alanya i maj

Maj måned i Alanya vil normalt ramme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Alanya - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i maj måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af maj i Alanya.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Alanya i maj

Årets 5. måned vil i Alanya byde på ganske lune til generelt varme temperaturer. I Alanya i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 22 - 24 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 20 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 25 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Alanya i maj

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Alanya i årets 5. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
36
Dage med nedbør
9 - 10

Hvis du skal rejse i Alanya i andre af årets måneder end blot maj, så sørg for også at læse om vejret i Alanya på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Alanya.

Regner det så i maj måned?

I løbet af maj vil der i Alanya falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 35 - 37mm. nedbør. Dette sker i løbet af 8-10 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i maj