Vejret i Bodrum i maj

Oversigt over vejret i Bodrum i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 23 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Bodrum er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Bodrum i maj måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bodrum (maj måned)

I maj måned kan temperaturerne i Bodrum i Tyrkiet svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 22 - 24 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i maj måned i Bodrum ligger på omkring 20 til 22 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 25 - 28 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Bodrum i maj - overordnet skema

For et hurtigt overblik over maj-vejret i Bodrum se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Bodrum eller om vejret er, som du gerne vil have det i maj måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Bodrum.

Nedbør og regnfulde dage i maj

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele maj vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 2-4 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i maj