Vejret i Bangkok i marts

Marts måned i Bangkok vil normalt ramme temperaturer på omkring 30 og 32 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Du er måske interesseret i vejret i Bangkok i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Bangkok i marts måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bangkok (marts måned)

I marts måned kan temperaturerne i Bangkok i Thailand svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 30 - 32 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i marts måned i Bangkok ligger på omkring 28 til 30 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 32 - 35 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Bangkok i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i Bangkok.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
- - 1
Nedbør i mm.
34
Dage med nedbør
3 - 4

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Bangkok, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Bangkok, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i marts

I løbet af marts vil der i Bangkok falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 33 - 35mm. nedbør. Dette sker i løbet af 2-4 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Thailand

Læs også om vejret i andre byer i Thailand i marts