Vejret i Barcelona i oktober

Vejret i Barcelona i årets 10. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Barcelona - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Barcelona i oktober. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af oktober i Barcelona.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Barcelona (oktober måned)

I oktober måned kan temperaturerne i Barcelona i Spanien svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 19 - 21 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i oktober måned i Barcelona ligger på omkring 17 til 19 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 21 - 24 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Barcelona i oktober

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Barcelona i oktober. Tallene er opgjort over hele oktober måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Barcelona tager sig ud i årets 10. måned.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
101
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Barcelona. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Barcelona i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over oktober. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Barcelona:

Regner det så i oktober måned?

I løbet af årets 10. måned vil der typisk være mellem 10 og 12 dage med nedbør i oktober. Her falder der omkring 100 - 102 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i oktober