Vejret i Brisbane i december

Her kan du læse lidt om vejret i Brisbane i december, som typisk vil byde på temperaturer mellem 26 og 28 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Brisbane - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over december-vejret i Brisbane, som - når temperaturen er lavest i december - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Brisbane (december måned)

I december måned kan temperaturerne i Brisbane i Australien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i Brisbane ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 29 - 32 grader.

At temperaturerne i december måned i Brisbane kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Brisbane er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Brisbane i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Brisbane i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
266 - 267
Nedbør i mm.
135
Dage med nedbør
12 - 13

Hvis du skal rejse i Brisbane i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Brisbane på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Brisbane.

Regn og nedbør i december

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i december i Brisbane også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets sidste måned vil falde omkring 134 - 136 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 11-13 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Brisbane i december.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i december