Vejret i Melbourne i december

Vejret i Melbourne i årets sidste måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Melbourne er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Melbourne i december. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

December-temperaturer i Melbourne

I december måned i Melbourne kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder december-temperaturer i Melbourne, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i december måned i Melbourne kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Melbourne er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Melbourne i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Melbourne se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
227 - 228
Nedbør i mm.
58
Dage med nedbør
11 - 12

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Melbourne eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Melbourne.

Regn og nedbør i december

Ustadigt vejr må i december i Melbourne forventes. I løbet af årets sidste måned falder der omkring 57 - 59 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i december