Vejret i Sydney i december

Her kan du læse lidt om vejret i Sydney i december, som typisk vil byde på temperaturer mellem 23 og 25 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Sydney er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over december-vejret i Sydney, som - når temperaturen er lavest i december - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Sydney i december måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Sydney i december

Dagstemperaturerne i Sydney i december måned svinger mellem at være ganske lune til meget varme. Typisk vil der være omkring 23 - 25 grader i december - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 21 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 26 grader.

At temperaturerne i december måned i Sydney kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Sydney er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Sydney i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Sydney se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
226 - 227
Nedbør i mm.
86
Dage med nedbør
14 - 15

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Sydney eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Sydney.

Nedbør og regnfulde dage i december

I løbet af december vil der i december falde 85 - 87 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i december