Vejret i Cairo i juli

Oversigt over vejret i Cairo i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 31 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Cairo i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Cairo i juli. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Cairo i juli måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i Cairo

I juli måned i Cairo kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller varme. Det betyder juli-temperaturer i Cairo, som i de fleste tilfælde ligger omkring 30 - 32 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 28 grader og maximumstemperaturer på 35 - 37 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juli måned i Cairo kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Cairo er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Generelt skema over vejret i Cairo i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Cairo er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
363 - 364
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Cairo er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Cairo byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i juli

Der vil i juli ikke falde regn eller nedbør i Cairo.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i juli