Vejret i Cairo i juni

Juni måned i Cairo vil normalt ramme temperaturer på omkring 29 og 31 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve ganske lune dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Cairo er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Cairo

I juni måned i Cairo kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller ganske lune. Det betyder juni-temperaturer i Cairo, som i de fleste tilfælde ligger omkring 29 - 31 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 27 grader og maximumstemperaturer på 35 - 37 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Cairo kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Cairo er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Vejret i Cairo i juni - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juni-vejret i Cairo se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
357 - 358
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Cairo eller om vejret er, som du gerne vil have det i juni måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Cairo.

Regn og nedbør i juni

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af juni måned i Cairo. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 1-3 mm. fordelt over ca. 0 dage.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i juni