Vejret i Hurghada i maj

Oversigt over vejret i Hurghada i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Hurghada i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Hurghada i maj. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Hurghada i årets 5. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Hurghada (maj måned)

I maj måned kan temperaturerne i Hurghada i Egypten svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 29 - 31 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i maj måned i Hurghada ligger på omkring 27 til 29 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 32 - 35 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Hurghada i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Hurghada er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Hurghada er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Hurghada byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i maj?

Maj måned er - som skemaet længere oppe også viste - 100% tør.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i maj