Vejret i Hurghada i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Hurghada i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 31 og 33 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Hurghada i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Hurghada i juni. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Hurghada, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Hurghada i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Hurghada i juni

Dagstemperaturerne i Hurghada i juni måned svinger mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 31 - 33 grader i juni - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 29 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 35 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Hurghada i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Hurghada er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
31° - 33°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
0 - 1

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Hurghada er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Hurghada byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i juni

Som man også kan se i oversigten lidt længere oppe, så vil der i juni måned ikke falde noget regn i Hurghada.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i juni