Vejret i Sharm El Sheikh i maj

Maj måned i Sharm El Sheikh vil normalt ramme temperaturer på omkring 30 og 32 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Sharm El Sheikh - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i maj måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Sharm El Sheikh i maj

Årets 5. måned vil i Sharm El Sheikh byde på varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Sharm El Sheikh i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 30 - 32 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 28 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 34 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Sharm El Sheikh i maj

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Sharm El Sheikh i årets 5. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Hvis du skal rejse i Sharm El Sheikh i andre af årets måneder end blot maj, så sørg for også at læse om vejret i Sharm El Sheikh på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Sharm El Sheikh.

Regn og nedbør i maj

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af maj måned i Sharm El Sheikh. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 1-3 mm. fordelt over ca. 1 dage.Andre byer i Egypten

Læs også om vejret i andre byer i Egypten i maj