Vejret på Ibiza i juni

Oversigt over vejret i Ibiza i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 26 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Ibiza - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Ibiza.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Ibiza

I juni måned i Ibiza kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller varme. Det betyder juni-temperaturer i Ibiza, som i de fleste tilfælde ligger omkring 25 - 27 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 23 grader og maximumstemperaturer på 26 - 28 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Ibiza i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Ibiza i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Ibiza tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
20
Dage med nedbør
4 - 5

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Ibiza. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Ibiza i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Ibiza:

Nedbør i juni

I løbet af juni vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 19 - 21mm. - fordelt på 3-5 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni