Vejret i Lanzarote i juni

Oversigt over vejret i Lanzarote i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 24 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Lanzarote er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Lanzarote i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Lanzarote (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Lanzarote i Spanien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 23 - 25 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Lanzarote ligger på omkring 21 til 23 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 25 - 28 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Lanzarote i juni - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juni-vejret i Lanzarote se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Lanzarote eller om vejret er, som du gerne vil have det i juni måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Lanzarote.

Nedbør og regnfulde dage i juni

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele juni vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 0-2 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni