Vejret i London i juli

Oversigt over vejret i London i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 21 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i London i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i London

I juli måned i London kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder juli-temperaturer i London, som i de fleste tilfælde ligger omkring 20 - 22 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 18 grader og maximumstemperaturer på 23 - 25 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i London i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i London.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
48
Dage med nedbør
11 - 12

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i London, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i London, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i juli

I løbet af juli vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 47 - 49mm. - fordelt på 10-12 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Storbritannien

Læs også om vejret i andre byer i Storbritannien i juli