Vejret i New York i januar

Vejret i New York i årets første måned vil normalt have meget kolde temperaturer på omkring 2 og 4 grader. Man kan også mødes af decideret ekstremt kolde perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til New York - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i New York i januar. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i New York i januar

Årets første måned vil i New York byde på ekstremt kolde til meget kolde temperaturer. I New York i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 2 - 4 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum -1 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 4 grader.

At temperaturerne i januar måned i New York kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i New York er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typiske vejrforhold i New York i januar

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i New York i januar. Tallene er opgjort over hele januar måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i New York tager sig ud i årets første måned.
Temperaturer
2° - 4°
Solskinstimer
151 - 152
Nedbør i mm.
89
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til New York. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i New York i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over januar. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i New York:

Regn og nedbør i januar

Ustadigt vejr må i januar i New York forventes. I løbet af årets første måned falder der omkring 88 - 90 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i januar