Vejret i New York i marts

Oversigt over vejret i New York i marts - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 7 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i New York er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets tredje måned i New York.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New York i marts

Dagstemperaturerne i New York i marts måned svinger mellem at være meget kolde til kolde. Typisk vil der være omkring 6 - 8 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 4 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 9 grader.

At temperaturerne i marts måned i New York kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i New York er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i New York i marts - overordnet skema

For et hurtigt overblik over marts-vejret i New York se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
209 - 210
Nedbør i mm.
104
Dage med nedbør
12 - 13

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i New York eller om vejret er, som du gerne vil have det i marts måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i New York.

Nedbør i marts

Som skemaet også tydeligt viser, så kan vejret i marts i New York betegnes som vådt og ustadigt. Der vil falder i omegnen af 103 - 105mm. nedbør i løbet af måneden fordelt på 11-13 dage. De resterende dage vil der være forholdsvist tørt.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i marts