Vejret i Miami i januar

Oversigt over vejret i Miami i januar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 24 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Miami - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Miami (januar måned)

I januar måned kan temperaturerne i Miami i USA svinge mellem at være ganske lune til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 23 - 25 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i januar måned i Miami ligger på omkring 21 til 23 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 24 - 27 grader.

At temperaturerne i januar måned i Miami kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Miami er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typiske vejrforhold i Miami i januar

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Miami i januar. Tallene er opgjort over hele januar måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Miami tager sig ud i årets første måned.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
239 - 240
Nedbør i mm.
52
Dage med nedbør
6 - 7

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Miami. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Miami i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over januar. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Miami:

Regn og nedbør i januar

I løbet af januar vil der i årets første måned i Miami falde omkring 51 - 53 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i januar