Vejret i Pisa i juni

Oversigt over vejret i Pisa i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 23 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Pisa i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Pisa i juni. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Pisa.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Pisa

Pisa, Italien i juni er en periode, hvor kølige til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Pisa byde på 22 - 24 grader. Når det er koldest i juni i Pisa vil der være omkring 20 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 26 - 27 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i Pisa kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Pisa er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Pisa i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Pisa er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
274 - 275
Nedbør i mm.
48
Dage med nedbør
6 - 7

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Pisa er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Pisa byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juni

I løbet af juni vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 47 - 49mm. - fordelt på 5-7 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juni