Vejret i Venedig i juni

Vejret i Venedig i juni kan byde på både ganske lune og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 23 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Venedig i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Venedig i juni. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Venedig

I juni måned i Venedig kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller ganske lune. Det betyder juni-temperaturer i Venedig, som i de fleste tilfælde ligger omkring 22 - 24 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 20 grader og maximumstemperaturer på 25 - 27 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Venedig kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Venedig er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Venedig i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Venedig er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
252 - 253
Nedbør i mm.
88
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Venedig er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Venedig byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i juni

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juni måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 87 - 89 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juni