Vejret i Istanbul i juni

Vejret i Istanbul i juni kan byde på både ganske lune og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 23 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Istanbul i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Istanbul i juni. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Istanbul i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Istanbul i juni

Årets 6. måned vil i Istanbul byde på ganske lune til generelt varme temperaturer. I Istanbul i juni måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 22 - 24 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 20 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 25 grader.

At temperaturerne i juni måned i Istanbul kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Istanbul er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Istanbul i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Istanbul er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
318 - 319
Nedbør i mm.
64
Dage med nedbør
5 - 6

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Istanbul er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Istanbul byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juni?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juni måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 63 - 65 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juni