Vejret i Bodrum i juni

Vejret i Bodrum i årets 6. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Bodrum er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Bodrum i juni. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Bodrum i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Bodrum i juni

Årets 6. måned vil i Bodrum byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Bodrum i juni måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 30 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Bodrum i juni - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juni-vejret i Bodrum se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Bodrum eller om vejret er, som du gerne vil have det i juni måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Bodrum.

Vil det regne i juni?

junimåned i Bodrum vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 0 dage.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juni