Vejret på Las Palmas i juni

Oversigt over vejret i Las Palmas i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 23 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Las Palmas i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Las Palmas i juni

Årets 6. måned vil i Las Palmas byde på ganske lune til generelt varme temperaturer. I Las Palmas i juni måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 22 - 24 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 20 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 23 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Las Palmas i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Las Palmas.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
2 - 3

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Las Palmas, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Las Palmas, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i juni

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele juni vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 1-3 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni