Vejret i Alicante i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Alicante i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 13 og 15 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Alicante er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Alicante, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af januar i Alicante.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Alicante

Alicante, Spanien i januar er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Alicante byde på 13 - 15 grader. Når det er koldest i januar i Alicante vil der være omkring 11 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 17 - 18 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Alicante i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Alicante se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
8 - 9

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Alicante eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Alicante.

Regner det så i januar måned?

Regn i januar måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 29 - 31mm. fordelt over 7-9 dage med regn eller byger.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i januar