Vejret i Lanzarote i januar

Vejret i Lanzarote i årets første måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Lanzarote i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Lanzarote i januar. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Lanzarote i januar. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af januar i Lanzarote.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar-temperaturer i Lanzarote

I januar måned i Lanzarote kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kølige. Det betyder januar-temperaturer i Lanzarote, som i de fleste tilfælde ligger omkring 18 - 20 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 16 grader og maximumstemperaturer på 20 - 22 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Lanzarote i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i Lanzarote er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
6 - 7
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
6 - 7

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i Lanzarote er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Lanzarote byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i januar måned?

Helt sikker er det, at januar ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i januar falder 29 - 31 mm. nedbør i løbet af 5-7 af månedens dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i januar