Vejret i Alicante i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Alicante i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 24 og 26 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Alicante i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Alicante i juni. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Alicante, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Alicante.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Alicante

Alicante, Spanien i juni er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Alicante byde på 24 - 26 grader. Når det er koldest i juni i Alicante vil der være omkring 22 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 27 - 28 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Alicante i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Alicante er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
20
Dage med nedbør
4 - 5

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Alicante er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Alicante byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juni

Regn i juni måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 19 - 21mm. fordelt over 3-5 dage med regn eller byger.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni