Vejret i Tenerife i juni

Vejret i Tenerife i juni kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 25 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Tenerife i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Tenerife i juni. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Tenerife i juni

Årets 6. måned vil i Tenerife byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Tenerife i juni måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 24 - 26 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 22 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 26 grader.

At temperaturerne i juni måned i Tenerife kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Tenerife er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Tenerife i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Tenerife er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
314 - 315
Nedbør i mm.
1
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Tenerife er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Tenerife byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i juni

Der vil i juni ikke falde regn eller nedbør i Tenerife.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni