Vejret på Kos i september

September måned i Kos vil normalt ramme temperaturer på omkring 24 og 26 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Kos - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Kos

Kos, Grkenland i september er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Kos byde på 24 - 26 grader. Når det er koldest i september i Kos vil der være omkring 22 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 26 - 27 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Kos i september

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Kos i september. Tallene er opgjort over hele september måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Kos tager sig ud i årets 9. måned.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
17
Dage med nedbør
3 - 4

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Kos. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Kos i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over september. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Kos:

Regn og nedbør i september

I løbet af september vil der i Kos falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 16 - 18mm. nedbør. Dette sker i løbet af 2-4 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.



Andre byer i Grkenland

Læs også om vejret i andre byer i Grkenland i september