Vejret i Malaga i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Malaga i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 23 og 25 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Malaga er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Malaga, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Malaga.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Malaga (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Malaga i Spanien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 23 - 25 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Malaga ligger på omkring 21 til 23 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 26 - 29 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Malaga i juni - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juni-vejret i Malaga se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
14 - 15
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
2 - 3

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Malaga eller om vejret er, som du gerne vil have det i juni måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Malaga.

Regner det så i juni måned?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af juni. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over 1-3 dage. Det giver i gennemsnit 5 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni